Blikken in de wereld van een fantastisch verteller

De loutering van Midwinter

Weer terug

Het heeft – mede door de crisis van 2020 en 2021 – even op zich laten wachten, maar uiteindelijk is het toch zover. Inmiddels heb ik een contract getekend bij Uitgeverij Macc, waar een aantal bekende namen uit de fantasy en science-fiction hun werk hebben uitgegeven. Er wordt van alles voor mij geregeld, tot en met een zeer professionele omslag aan toe!

Als het even lukt, kan ik in oktober mijn zestienjarig jubileum vieren met het in ontvangst nemen van mijn derde gepubliceerde roman!

  1. Ericavandenhooff

    Wat een mooi vooruitzicht! We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Een kroon op je werk.

  2. Marianne

    Super leuk Joshua!! Chapeau!!

  3. Silvan

    Ik vind dit een heel leuk boek. Vooral dat er zoveel fantasie in zit. Ik hou veel van magie, actie en boogschutters. Komt er een vervolg?

Geef een reactie